HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Jahody očistěte a nakrájejte na malé kostičky.

2

Piškoty nebo amaretti rozdrobte do 2 skleniček.

3

Smetanu vyšlehejte dotuha v robotu se šlehacím nástavcem (2–4 minuty). Tvaroh smíchejte s cukrem a vmíchejte do vyšlehané smetany.

4

Na rozdrobené piškoty ve skleničkách navrstvěte smetanovou směs a navrch rozložte nakrájené jahody. Stejný postup vrstvení ještě jednou zopakujte.

5

Takto připravené jahodové tiramisu dejte ztuhnout do lednice na 2 hodiny a poté podávejte.

Autor receptu
Tým 30 minut v kuchyni
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu