
30 minut v kuchyni – rychle, jednoduše a bez nádobí

Troubu předehřejte na 185 °C, připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.
Kotlety nakrájejte na větší kostky, klobásy na hrubší kolečka a slaninové plátky na třetiny. Dejte je na plech, zasypte grilovacím kořením, zalijte 2 lžícemi oleje a promíchejte.
Papriky nakrájejte na větší kusy, cibule rozpulte a následně nakrájejte na 3 hrubší části. Všechnu zeleninu poté dejte na plech, zakápněte zbytkem oleje a dochuťte solí a pepřem.
Celou směs na plechu promíchejte a ujistěte se, že maso i zelenina jsou obaleny v koření.
Takto připravený plech vložte do trouby a ražniči pečte 35–40 minut při 180–185 °C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními