Toust s čokoládou a skořicí
- 20 minV kuchyni
- 19 minNicnedělání
- 39 minCelkem
- snadnéNáročnost
- 4 porcePočet porcí
Postup přípravy
Nejprve si rozehřejte troubu na 200–205 °C a plech (20 cm × 40 cm) vyložte pečicím papírem.
Nachystejte si 2 hluboké talíře. Do jednoho talíře rozklepněte 2 vejce, přidejte 50 ml mléka a vše vyšlehejte. Do druhého talíře nasypte cukr a mletou skořici a promíchejte.
Plátky toustového chleba rozložte na pracovní plochu. Na jednu polovinu toustových plátků nalámejte doprostřed čokoládu a poté přiklopte druhým plátkem. Takto připravený toust lehce stlačte rukou, ze všech stran obalte ve vajíčku a následně obalte ve směsi cukru a skořice. Obalené tousty odkládejte na připravený plech.
Jakmile máte všechny tousty připravené, vložte plech do předehřáté trouby a tousty pečte 17–19 minut při 200–205 °C.
Po upečení tousty vyjměte z trouby a ihned podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními