HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Ve větší pánvi rozehřejte na středním plameni 2 lžíce olivového oleje. Jakmile je olej rozpálený, vložte do pánve gnocchi, které na středním plameni opékejte za občasného míchání 7–8 minut, dokud nejsou zlatavé. V mezičase si oloupejte a najemno nakrájejte cibuli.

2

Po opečení gnocchi vyjměte z pánve. Pánev vraťte zpět na střední plamen, přidejte máslo a cibuli a opékejte 3–4 minuty.

3

Poté do pánve nalijte 20 cl vodky, promíchejte a vařte 1 minutu na středním plameni. V momentě, kdy se alkohol vypaří, do pánve přidejte rajčatový protlak, smetanový sýr, sůl a pepř a vše vařte 8–9 minut na středním plameni.

4

Nakonec do pánve přidejte opečené gnocchi, přilijte 50 ml smetany na vaření, vše promíchejte a vařte 3–4 minuty na středním plameni.

5

Po provaření vypněte plamen, gnocchi rozdělte na požadované porce a podávejte.

TIP
Před podáváním ozdobte každou porci lístky čerstvé bazalky.
Autor receptu
Tým 30 minut v kuchyni
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu