HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Nejprve nakrájejte rybí filety do tvaru rybích prstů a do menšího hrnce nalijte olej.

2

Připravte si 3 hluboké talíře: Do prvního rozklepněte vejce, přilijte mléko a rozšlehejte vidličkou. Do druhého talíře nasypte hladkou a polohrubou mouku a papriku a dochuťte solí a pepřem. Do třetího dejte strouhanku. Kousky rybích filetů obalte nejdříve v mouce, následně ve vejci a nakonec ve strouhance.

3

Obalené rybí prsty smažte dozlatova (4–5 minut) na středním až silném plameni. Poté je vyndejte na papírový ubrousek, aby nasákly přebytečný olej, a mírně osolte. Ihned podávejte.

TIP
Podávejte s citronem, hranolky nebo vařenými bramborami.
Autor receptu
Tým 30 minut v kuchyni
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu