Žampiony na česneku s cibulí a bylinkami
- 17 minV kuchyni
- 6 minNicnedělání
- 23 minCelkem
- snadnéNáročnost
- 3 porcePočet porcí
Suroviny
Postup přípravy
Žampiony očistěte a rozkrájejte na čtvrtky, cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte na tenké plátky, pažitku nasekejte najemno a kůru z citronu nastrouhejte najemno.
Připravte si pánev, nalijte do ní olivový olej a rozpalte ho na silném plameni. Poté do pánve vsypte rozkrájené žampiony a zprudka je opékejte 3–4 minuty na silném plameni.
Do pánve k žampionům přidejte cibuli a česnek a vše opékejte další 2 minuty na silném plameni.
Jakmile žampiony s česnekem a cibulí opečete, vypněte plamen a obsah pánve dochuťte solí, pepřem, nasekanou pažitkou, majoránkou, tymiánem a kůrou a šťávou z citronu a vše promíchejte.
Hotové žampiony nechte ještě alespoň 4 minuty odstát na pánvi a poté podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními