HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Připravte si středně velkou misku, do které dejte najemno nakrájenou žlutou cibuli, najemno nakrájené kapary, najemno nakrájené sterilované okurky, majonézu, 1 lžičku dijonské hořčice, 1 lžíci láku z okurek, 1 lžičku worcesterové omáčky, sůl a pepř a vše pořádně promíchejte.

2

Misku s omáčkou dejte alespoň na 1 hodinu odležet do lednice. Po odležení podávejte.

TIP
Tatarská omáčka vydrží v chladu a v uzavřené nádobě 5–7 dní.
Autor receptu
Tým 30 minut v kuchyni
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu