HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Nejprve oloupejte a poté nahrubo nakrájejte cibuli a česnek. Klobásu nakrájejte na hrubší kolečka.

2

Ve větším hrnci rozehřejte 2 lžíce řepkového oleje na středním plameni. Přidejte nakrájenou klobásu s cibulí a opékejte 5–7 minut na středním plameni, dokud se klobása nevyškvaří a cibule nezesklovatí.

3

Poté přidejte nahrubo nakrájený česnek a opékejte 30–60 vteřin na středním plameni. Přilijte 100 ml vody, 400 g rajčat z plechovky a přidejte scezenou cizrnu a vařte na středním plameni 15–22 minut, dokud směs nezhoustne.

4

Hotovou směs dochuťte solí a pepřem, rozdělte do jednotlivých talířů a podávejte.

TIP
Servírujte s opečeným kváskovým chlebem.
Autor receptu
Tým 30 minut v kuchyni
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu