HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Nejprve do pánve vyskládejte plátky slaniny, přilijte 1 lžíci vody a na středním plameni opékejte 2–3 minuty z každé strany.

2

Mezitím rozkrojte bagetu napůl, spodní polovinu potřete 1 lžící majonézy a vrchní 2 lžičkami plnotučné hořčice. Na spodní část bagety postupně vyskládejte plátky goudy, vepřovou šunku, na tenké plátky nakrájené chorizo, najemno nakrájený salát a na tenká kolečka nakrájené rajče. Na vrstvu rajčat nakonec vyskládejte opečenou slaninu a přiklopte vrchní stranou bagety.

3

Hotový sendvič podávejte ihned nebo zabalte do alobalu a vemte s sebou jako svačinku.

TIP
Do sendviče můžete přidat i na tenké plátky nakrájenou nakládanou kyselou okurku.
Autor receptu
Tým 30 minut v kuchyni
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu