HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Nejprve propasírujte česnek a najemno nakrájejte cibuli.

2

Ve větším hrnci na silném plameni rozehřejte olej a orestujte na něm maso (3–4 minuty). Poté plamen snižte na mírný stupeň, přidejte cibuli a restujte další 2 minuty. Nakonec přidejte česnek, sladkou a pálivou papriku a restujte dalších 30–60 sekund.

3

Obsah hrnce zalijte vodou a plamen zvyšte na silný stupeň. Vařte 20–25 minut nebo dokud se voda téměř nevypaří a nezbude jenom cca 50–100 ml. V tu chvíli snižte plamen na mírný stupeň a přidejte červenou papriku a smetanu. Vařte na mírném až středním plameni 5–8 minut, dokud paprika nezměkne.

4

Nakonec stáhněte z plamene, dochuťte solí a pepřem dle potřeby, přidejte petrželovou nať a podávejte.

Autor receptu
Tým 30 minut v kuchyni
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu