
30 minut v kuchyni – rychle, jednoduše a bez nádobí

Nejprve propasírujte česnek a najemno nakrájejte cibuli.
Ve větším hrnci na silném plameni rozehřejte olej a orestujte na něm maso (3–4 minuty). Poté plamen snižte na mírný stupeň, přidejte cibuli a restujte další 2 minuty. Nakonec přidejte česnek, sladkou a pálivou papriku a restujte dalších 30–60 sekund.
Obsah hrnce zalijte vodou a plamen zvyšte na silný stupeň. Vařte 20–25 minut nebo dokud se voda téměř nevypaří a nezbude jenom cca 50–100 ml. V tu chvíli snižte plamen na mírný stupeň a přidejte červenou papriku a smetanu. Vařte na mírném až středním plameni 5–8 minut, dokud paprika nezměkne.
Nakonec stáhněte z plamene, dochuťte solí a pepřem dle potřeby, přidejte petrželovou nať a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními