HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 210–220 °C. Pekáč (40 cm × 30 cm) vyložte alobalem a položte na něj pečicí mřížku.

2

Kuřecí kůži osušte papírovou utěrkou, abyste odstranili případnou vlhkost. Poté kuře pokapejte olivovým olejem, okořeňte, osolte a opepřete. Položte na mřížku a pečte 35–40 minut na 210–220 °C.

3

Mezitím si připravte koprový dip: Smíchejte všechny uvedené ingredience a hotový dip dejte chladit do lednice.

4

Kuře podávejte s dipem.

TIP
Podávejte s pečenými bramborami nebo kaší.
Autor receptu
Tým 30 minut v kuchyni
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu