HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Do menšího hrnce nalijte zahuštěné slazené mléko a na středním plameni jej zahřejte, dokud se nahoře nevytvoří malé bublinky a nezačne se vařit, což potrvá 5–8 minut. V mezičase si připravte formu (cca 10 cm × 15 cm) a vyložte ji potravinářskou fólií.

2

Poté hrnec odstavte z plamene a do horkého mléka přes sítko prosejte 100 g holandského kakaa. Obsah hrnce zamíchejte, napěchujte do připravené formy a dejte vychladit do lednice na nejméně 1 hodinu.

3

Po vychlazení formu vyndejte z lednice. Pracovní plochu posypte zbylým holandským kakaem, obsah formy na ni vyklopte, nakrájejte na 16 kousků (nebo dle libosti), obalte v kakau a podávejte.

TIP
Společně s kakaem můžete do hrnce přímíchat také například oříšky nebo sušené ovoce.
Autor receptu
Tým 30 minut v kuchyni
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu