HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Nejprve předehřejte troubu na 180 °C a plech vyložte pečicím papírem.

2

Bagetu nakrájejte na tenčí plátky (o tloušťce cca 1 cm). Rozprostřete je na plech, pokapejte 1 lžící oleje a pečte dozlatova 5–8 minut při 175–180 °C.

3

Mezitím nakrájejte rajčátka na malé kousky a dejte je do středně velké mísy. Přidejte 2 lžíce oleje, parmazán, bazalku a balzamikový ocet, promíchejte a dochuťte solí a pepřem.

4

Křupavé bagetky potřete česnekem jako topinku (množství dle chuti), navrch rozprostřete rajčatovou směs a podávejte.

TIP
Pokud máte možnost, kupte ciabattu, dodá pokrmu ještě lepší chuť.
Autor receptu
Tým 30 minut v kuchyni
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu