HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Nejprve předehřejte troubu na 200 °C a připravte si plech, který vyložte pečicím papírem.

2

Batáty oloupejte, nakrájejte na hranolky a dejte do větší mísy. Přidejte 3 lžíce řepkového oleje a sůl a rukama promíchejte.

3

Poté hranolky rozprostřete na plech a dejte péct na 40–45 minut do trouby rozehřáté na 195–200 °C. V polovině času pečení hranolky obraťte.

4

Po upečení batátové hranolky vyndejte z trouby, rozdělte na požadované porce a podávejte.

TIP
Batátové hranolky servírujte s kečupem a majonézou nebo jiným oblíbeným dipem.
Autor receptu
Tým 30 minut v kuchyni
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu