Kuřecà vývar
KĹ™idĂ˝lko, nebo stehĂ˝nko? Do silnĂ©ho kuĹ™ecĂho vĂ˝varu se hodĂ rozhodnÄ› obojĂ. Pokud máte zálusk na kuĹ™ecĂ polĂ©vku nebo si udÄ›lat vĂ˝var do zásoby, všechny části s kostĂ se vám budou hodit. Máte pocit, Ĺľe kvĹŻli mastnĂ˝m kolĹŻm je vĂ˝var hodnÄ› kalorickĂ˝? Pokud si mermomocĂ chcete drĹľet váhu, mĹŻĹľete tuk bez problĂ©mu odstranit, a to buÄŹ lĹľĂcĂ, nebo po zchladnutĂ v lednici. PotĂ© uĹľ je domácĂ kuĹ™ecĂ vĂ˝var se zeleninou plnĂ˝ vitaminĹŻ, napĹ™Ăklad E nebo betakarotenu, a pĹ™edevšĂm minerálĹŻ, jako hořčĂk, draslĂk, fosfor nebo Ĺľelezo. DĂky tomu všemu se vám zvýšà imunita i zmĂrnĂ projevy nachlazenĂ. Proto si ho klidnÄ› nalejte do hrneÄŤku a pijte jako lĂ©k. Co všechno do nÄ›ho dát a jak dlouho ho vaĹ™it zjistĂte v našem receptu.